Vepřové maso


200 g Panenka v česnekovém těstíčku120,-
200 g Panenka se žampiony ve smetanové omáčce120,-
200 g Panenka s omáčkou na zeleném pepři120,-
200 g „Šenkýřská panenka“ (míchaná vejce se šunkou a sýrem)120,-
200 g Závitky brusinkovou omáčkou (plněné šunkou a sýrem)120,-
200 g Flamendr95,-
180 g „Kovbojský řízek“ (očesnekovaný smažený řízek)89,-
170 g „Bílovická kotleta“ (s omáčkou z nivy)95,-
170 g „Pašerácká kotleta“ (cibule, hořčice, šunka, sýr)95,-
170 g „Smradlavá kapsa“ (šunka, tvarůžek, trojobal)95,-
170 g „Labužníkova kapsa“ (šunka, niva, trojobal)95,-
170 g „Krakonoš“ (kýta v bramboráku)95,-
200 g Smažená játra80,-
200 g Játra po anglicku (se slaninou)80,-
200 g „Starostovy játra“ (flamendr z jater)80,-